Ovaj lijek protiv varoe za pčele je na prirodnoj bazi. Koristi se isključivo za održavanje zdravlja pčela.
Donosimo Vam jedan lijek koji nam je ustupio jedan iskusan pčelar, koji naglašava da uz pomoć ovog lijeka smanjuje varoe za čak 20%.

Potrebni sastojci za pripremu čaja:
5 L alkohol (96%)
5 L destilirana voda
1 kg kadulja (Salvia officinalis)
300 g primorskog vrijeska ( Satureja Montana)
100 g matičnjak (Melissa officinalis)

Postupak pripreme:
Sve ove gore navedene sastojke stave se u jednu posudu da odstoji 21 dan, ali na tamnom mjestu.
Kada prođe 21 dan, sve se to procijedi kroz gazu, najbolje 2 puta filtrirati.
Obavezno procijeđeni sadržaj staviti u boce i držati na hladnom mjestu.

Upotreba:
Prilikom jesenske i proljetne prehrane čaj davati u omjeru 40 ml čaja na jednu litru sirupa za prihranu.
Čaj ovako pripremljen može stajati barem dvije godine.

Gdje kupiti sastojke:
Kadulju, matičnjak i primorski vrijesak  možete kuti putem:
Webshop: www.shop.zdravlje-prehrana.com
e-mail: shop@zdravlje-prehrana.com
mob: 091/738-0494

 

pelenski, osip, krema, dječjaVećina beba ima pelenski osip –odnosi se to na sve bebe koje nose pelene. Naša krema sadrži prirodne sastojke koji u većini slučajeva sprečava pojavu pelenskog osipa.

Nešto više o našem proizvodu?

Dječja krema kamilica sadrži najnježniji cvijet. Blagi miris kamilice umiriti će i vaše najmanje. Kamilica umiruje nadraženu kožu i čini je mekšom. Ništa ne djeluje tako blago, a protuupalno kao kamilica.  Tu je i neizostavni dio dječje kozmetike, a to je lanolin. Sprječava gubitak vlage iz kože, ali ujedno sprječava kožu od vanjskih utjecaja.

Krema sadrži vodicu kamilice koje djeluje hidratizirajuće što je iznimno bitno dok se još nose pelene. Krema će zaštiti kožu vaše bebe tijekom cijelog perioda pelena. Ali, ne samo to! Krema je za sve one koji imaju osjetljivu kožu podložnu vanjskim utjecajima.

Kako se upotrebljava?

Slobodno se nanosi na kožu nakon mijenjanja pelena. Koristiti koliko god je potrebno.

Kako naručiti?

e-mail: shop@zdravlje-prehrana.com

webshop: Dječja krema_kamilica

 

Određene funkcije ove web stranice zahtijevaju spremanje kolačića za što je potreban Vaš pristanak.

Kolačići
Na Web stranici www.zdravlje-prehrana.com i webshopu  www.shop.zdravlje-prehrana.com  koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja.
Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na našim stranicama?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji su Vam proizvodi zanimljivi.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.

Društvene mreže
Ako želite na našoj web trgovini koristiti društvene mreže prihvatite kolačiće.

Statistika
Koristimo kolačiće (cookies) Google Analitike za potrebe statistike posjeta, analitike i ostalih tehnologija u svrhu optimiziranja.

Oglašavanje

Koristimo kolačiće Google Adsense, Etergat Media i Httpool AdPlatform , naši partneri koji se oglašavaju pomoću naše stranice ( www.zdravlje-prehrana.com) .

Neophodni kolačići
Pojedini kolačići se koriste u svrhu općeg funkcioniranja web trgovine, stranice te ih nije moguće isključiti. Ove kolačiće možete izbrisati nakon odlaska sa stranice.