Grejp otapa kilograme

grejp, otapa, , kilogrami, kilogrameGrejp ubrzava metabolizam i pomaže vam da smršavite tj. otapa kilograme …

Grejp je jedna od namirnica koje će vam pomoći pri gubljenju viška kilograma. Pomaže čak i sam miris grejpa. Stoga, prije nego što ga počnete jesti, malo ga pomirišite. Vjerojatno vam tu zvuči smiješno, ali je istinito. Miris grejpa smanjuje apetit. Razlog tome je ulje koje se u njemu nalazi. Ulje djeluje na enzime jetre koji zatim utječu na reguliranje apetita.

Grejp će vam osigurati dugi osjećaj sitosti, što je jako važan za gubljenje kilograma. Sitost zapravo osiguravaju vlakna kojima je obogaćen. Poželjno je grejp konzumirati što duže vremena jer će vam smanjiti želju za slatkišima. Grej sadrži jako malo kalorija. Predlažemo da dan započnete s grejpom.

Grejp je bogat ljekovitim tvarima, vitaminima A i C te mineralima :

  • Kalcijem
  • Fosforom
  • Kalijem.

U ovo doba prehlade i gripe, svakako nemojte zaboraviti na ovu namirnicu. Grejp sprječava infekcije i prehlade. Osobama koje imaju problema s probavom savjetujemo da što češće konzumiraju grejp jer će vam on očistiti crijeva. Također, grejp smanjuje razinu inzulina. Što je razina inzulina u organizmu manja, to će organizam hranu više koristiti za energiju nego li je pohranjivati kao masno tkivo.

Izvor : www.zdravlje-prehrana.com

Leave a Reply