Načini dostave i plaćanje

NAČIN DOSTAVE I PLAĆANJE NA OPG PITEŠA, PRAPATNICA, PITEŠE 2, 21201 PRGOMET


Tko vrši dostavu i koja je cijena?

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Za nas dostavlja  HP Express ili Tisak.  Uvijek se želimo prilagoditi našim kupcima, da izaberu najpovoljniji i najkvalitetniji način dostave. Cijenu dostave dogavaramo nakon što  odaberete naše proizvode.

Koliko traje da se paket dostavi?

Vrijeme od narudžbe pa do isporuke paketa ovisi o sljedećem:

  • mjestu u koje Vam dostavljamo: dostavna služba u veće gradove dostavlja u roku 1 radnog dana od preuzimanja paketa, a u rijetkim slučajevima moguća i duža vremena dostave (izolirana mjesta ili udaljeni otoci).

Ako danas naručujete proizvod koji je odmah dostupan, dobiti ćete ga u roku   2-3 radna dana.

Kamo dostavljamo?

Dostavu vršimo po cijeloj Hrvatskoj. Izvan Hrvatske zasad ne dostavljamo. Ukoliko kupac naručuje izvan RH, dostavu dogovaramo naknadno.

Ostali uvjeti dostave:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Sve ostale informacije možete dobiti na e mail adresi shop@zdravlje-prehrana.com .

PLAĆANJE:

Plaćanje se vrši pomoću dva modela:

  1. Plaćanje po primitku pošiljke:
    Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

 

  1. Virmansko plaćanje
    Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem internet bankarstva, pošte…
    Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.