Online webshop za ljekovito bilje i čajeve


čajev,i webshop, online, ljekovito bilje

Pogledajte online webshop za ljekovito bilje i čajeve, izaberite jedan od prirodnih proizvoda hrvatskog brenda Dalmatia Naturalis. Tu smo zbog Vas.

Zdravlje-prehrana Vam sa zadovoljstvom predstavlja Dalmatia Naturalis prirodne čajeve i sirovine za izradu raznih ljekovitih pripravaka te u kozmetičke svrhe.

Posjetite naš online webshop za ljekovito bilje i čajeve

Dalmatia Naturalis čajevi su uzgojeni na organski način  :

– bez tretiranja pesticidima

– bez umjetnih gnojiva.

Kamilica i neven uspješno uspjevaju i u Dalmatinskoj zagori. Već ćete po mirisu naših čajeva zaključiti ćete da se tu doista radi o pravim čajevima. Naročito ćete primjetiti da je poseban okus Dalmatia Naturalis čajeva. Naši čajevi ne sadrže :

– pojačivače okusa

– bojila

– umjetne zaslađivače.

Pažljivo smo birali ambalažu za Dalmatia Naturalis čajeve jer smo željeli da Vi, kao naši kupci, vidite što zapravo kupujete. Stoga su naše ambalaže transparentne te ekološki prihvatljive. Neškodljivi su za sadržaj (čajeve), za vas te za okoliš.

Sirovine koje vam također nudimo, možete koristiti kao čajeve, ali i za pripravu već tradicionalnih ljekovitih pripravaka te za pripravu raznih kozmetičkih proizvoda.  Trava iva, vrisak, stolisnik, drača, majčina dušica i kopriva stoljećima su poznati kao čajevi, ali i kao sirovina za pripravu tinktura i ljekovitog vina.

Smilje i kadulja zauzimaju posebno mjesto u Dalmatia Naturalis sirovinama zbog značajnog djelovanja na ljepotu, ali i na zdravlje.

Garantiramo Vam da su Dalmatia Naturalis  ljekovite biljke brane u područjima vam gradova, na nezagađenim područjima. Dalmatia Naturalis sirovine su brane ručno te su sušene na tradicionalan način.

Tu smo za Vas, pratite našu stranicu, jer ćemo se potruditi objaviti samo za Vas razne recepture i načine na koje možete korisiti Dalmatia Naturalis ljekovito bilje.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni Dalmatia Naturalis čajevima i da ćete nas na taj način poticati u našem daljnjem radu!

Dalmatia Naturalis tim !