Pića koja će vam suziti struk

struk, suziti

Pomalo vanjske temperature dosežu opet 30 stupnjeva. Za vrijeme vrućih dana želite se osvježiti hladnim pićem. Najčešće su to kokteli, pivo, energetska pića koja su uglavnom puna raznih aditiva koji uzrokuju nadutost. No,dok još možemo nositi bikini upravo nadutost želimo izbjeći, a naročito sakupljanje nepotrebnih kilograma.

Većina tih pića ima veliki broj kalorija koji vam nisu potrebni. Stoga, predložiti ćemo vam osvježavajuća pića koja će vam struk održati uskim.

#1 Hladna voda

Voda je najbolji napitak za osvježenje. To je jedina tekućina koja će vaš organizam učiniti hidratiziranim.  Također, voda je potrebna organizmu da bih se održala ravnoteža elektrolita.  I što je također bitno, nema kalorija.

#2 Smoothie od lubenice

Lubenica je odlična namirnica za pripravu smoothia. Dugo vremena će održati vaš organizam hidratiziranim. Bitno je da ne dodajete šećer. Lubenica sadrži dosta nutrijenata te amino kiselina koje će vam pomoći da izgubite višak kilograma.

#3 Hladni čaj od metvice sa kockicama leda

Ne samo da je čaj od metvice osvježavajući, nego je i odličnog okusa. Čaj od metvice ubrzava razgradnju masnoća u organizmu te sprječava nadutost.

#4 Frape od ananasa

Ananas sadrži jako malu koncentraciju ulja koje ima sposobnost izravnati vaš trbuh. Također, sadrži bromelain, enzim koji ubrzava probavu, uklanja nadutost i olakšava razgradnju proteina u organizmu.

#5 Shake od kakaa

Tako je, dobro ste pročitali : Shake od kakaa. Kako vam može pomoći da vaš struk bude uži ukoliko pravi kakaa. Kakao sadrži tvari koje smanjuju apetit i sprječavaju kruljenje želuca. Predlažemo vam odličan recept :

  • – kocke leda
  • – šalica mlijeka
  • – banana
  • – dvije žlice kakaa
  • – dvije žličice meda.

Sva sastojke stavite u blender i uživajte!!

Izvor : Zdravlje.prehrana.com

Leave a Reply