Politika privatnosti

Kada i kako zdravlje-prehrana.com  prikuplja podatke?

Prilikom prijave Korisnika za primanje newslettera internet stranice zdravlje-prehrana.com , zdravlje-prehrana.com će od budućeg Korisnika tražiti e-mail adresu u svrhu puštanja obavijesti.

Davanje osobnih podataka (e-mail adresa) je odluka Korisnika. Korisnik će moći nesmetano koristiti sadržaj portala zdravlje-prehrana.com bez obzira je li se ili nije prijavio za newsletter.

zdravlje-prehrana.com prikuplja i obrađuje osobne podatke Korisnika, primatelja obavijesti, o proizvodima i akcijama u svrhu slanja obavijesti vezanih za zdravlje, način života i ljepotu.

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni, bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja.

Osim ovih podataka automatski prikupljamo podatke s Vašeg računala, što može uključivati IP adresu, a postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu Vašeg računala, te verziji aplikacije i Vašim jezičnim postavkama.

 

Tko sve ima pristup vašim podacima?

Pristup Vašim osobnim podacima ima samo vlasnik www.zdravlje-prehrana.com . Vlasnik stranice www.zdravlje-prehrana.com  primjenjuje procedure zaštite osobnih podataka.

 

Treće strane sa kojima www.zdravlje-prehrana.com  surađuje:

 

zdravlje-prehrana.com sudjeluje sa trećim stranama kako bi mogla provesti aktivnosti slanja e-pošte, oglašavanje te analize upotrebe Internet trgovine, te učinkovitost kampanja i dostava. Sa sljedećim davateljima usluga dijelimo vaše osobne podatke isključivo u onoj mjeri koja je potrebna za izvršavanje usluga:

 

  • Google – Google Analytics koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika. Koristimo ju za praćenje učinkovitosti naših marketinških kampanja
  • Google- Google Adsense – koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika
  • Etarget media – koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika
  • Httpool AdPlatform – koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika
  • IP Adresa IP-adresa (engleski: Internet Protocol address) jest jedinstveni broj koji se dodjeljuje svakom uređaju (npr. računaru ili pisaču) na računarskoj mreži koja za komuniciranje koristi internetski protokol
  • Serverski zapisi (LOGOVI) Serverski zapisi tj. logovi su log datoteka (ili više datoteka) koje automatski kreira i održava poslužitelj a koji se sastoji od popisa aktivnosti koje je korisnik izvršio.
    Serverski zapisi vas ne mogu identificirati kao određenu osobu.

 

Vaši podaci su kod nas sigurni i nećemo ih dijeliti, prodavati ili ustupati drugim privatnim ili pravnim osobama za druge namjene osim gore navedenih.

 

Pristup osobnim podacima i ispravak osobnih podataka

Korisnik u svakom trenutku ima mogućnost pristupa svojim osobnim podacima odnosno, traženja na uvid podataka s kojima www.zdravlje-prehrana.com raspolaže. Također ima pravo na bnjihov ispravak. Upit za uvid ili za ispravak Korisnik mora poslati na e-mail info@zdravlje-prehrana.com

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)

Korisnik ima pravo, u bilo kojem trenutku, zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav).

Kupac to može učiniti slanjem zahtjeva na mail adresu info@zdravlje-prehrana.com ili putem linka za odjavu na internet stranici. Podaci će biti izbrisani u roku od 30 dana.

Pravo na prigovor

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@zdravlje-prehrana.com . Naravno, imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od Vas dobili na stranicama www.zdravlje-prehrana.com ili . Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke ili ubuduće prestati koristiti te podatke.

Slobodno nam upite e-mail na info@zdravlje-prehrana.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.