Politika privatnosti

Kada i kako zdravlje-prehrana.com i pod domena shop.zdravlje-prehrana.com prikuplja podatke?

OPG Piteša prikuplja samo onaj dio podataka o korisnicima koji su nužni za ispunjenje svoje obaveze odnosno za koje postoji zakonska osnova (npr. Izdavanje računa i dostava), te za koje ima privolu kupaca u svrhu informiranja, podrške i marketinga. Pružanje osobnih podataka u svrhu prodaje predstavlja ugovornu obvezu te ako ih ne pružite, to će utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti.

 

Prilikom kupovine prikupljamo podatke u svrhu dostave naručenog proizvoda, te isporuke računa (ime, prezime, OIB, adresu dostave, adresu za račun, broj telefona i email adresu).

 

Ukoliko nas izravno kontaktirate bilo putem kontakt forme, direktno mailom i/ili telefonskim pozivom tako prikupljene podatke ćemo koristiti isključivo za odgovaranje na vaše upite, te u svrhu osiguravanja kvalitetnog korisničkog iskustva, a sve u skladu sa za Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu sa navedenim upitom.

 

Tko sve ima pristup vašim podacima?

Pristup Vašim osobnim podacima ima samo vlasnik OPG Piteša  koji radi u odjelu zaprimanja narudžbi i isporuke. Vlasnik OPG-a primjenjuje procedure zaštite osobnih podataka.

 

Treće strane sa kojima OPG Piteša  surađuje

 

OPG Piteša  surađuje sa trećim stranama kako bi mogla provesti aktivnosti slanja e-pošte, oglašavanje te analize upotrebe Internet trgovine, te učinkovitost kampanja i dostava. Sa sljedećim davateljima usluga dijelimo vaše osobne podatke isključivo u onoj mjeri koja je potrebna za izvršavanje usluga:

 

  • Dostavna služba – služba koja vrši isporuku naručenih proizvoda
  • Google – Google Analytics koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika. Koristimo ju za praćenje učinkovitosti naših marketinških kampanja
  • Google- Google Adsense – koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika
  • Etarget media – koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika
  • Httpool AdPlatform – koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika
  • IP Adresa IP-adresa (engleski: Internet Protocol address) jest jedinstveni broj koji se dodjeljuje svakom uređaju (npr. računaru ili pisaču) na računarskoj mreži koja za komuniciranje koristi internetski protokol
  • Serverski zapisi (LOGOVI) Serverski zapisi tj. logovi su log datoteka (ili više datoteka) koje automatski kreira i održava poslužitelj a koji se sastoji od popisa aktivnosti koje je korisnik izvršio.
    Serverski zapisi vas ne mogu identificirati kao određenu osobu.

 

Vaši podaci su kod nas sigurni i nećemo ih dijeliti, prodavati ili ustupati drugim privatnim ili pravnim osobama za druge namjene osim gore navedenih.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od Vas dobili na stranicama www.zdravlje-prehrana.com ili www.shop.zdravlje-prehrana.com . Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke ili ubuduće prestati koristiti te podatke.

Slobodno nam upite e-mail na privatnost@zdravlje-prehrana.com.