O nama

Zdravlje-prehrana.com je informativan portal za zdravlje i prehranu koji je započet s radom u travnju 2010 godine.

Koliko je bitno razmišljati o svakodnevnoj prehrani govori činjenica da način prehrane utječe na naše zdravlje, što direktno određuje naš životni vijek. Informativan portal www.zdravlje-prehrana.com  ima za cilj objaviti što više stručnih tekstove sa područja zdravlja, prehrane i tehnologije hrane. Svakodnevno nas raduje što bilježimo sve veću posjećenost na našim internet stranicama, a samim time se osjećamo zadovoljni što možemo korisne informacije podijeliti sa našim čitateljima.

Naš moto je :

“Hranimo se pametno i zdravo”

Naš tim sastoji se od stručnjaka različitih zanimanja, a koji imaju isti cilj : Pomoći Vam da se hranite zdravije!!!

Jozo Piteša,pristup.ing.chem.,

Završio sam stručni studij kemijske tehnologije, smjer prehrambena tehnologija na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu.Zanima me utjecaj prehrane na zdravlje ljudi. Smatram da uz pravilniji odabir hrane možemo poboljšati svoje zdravlje, a samim time i energiju života.

Ivana Piteša, mag.ing.chem.,

Diplomirala  na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu. Tijekom studiranja bavila sam se istraživanjem polimernih materijala, plastike. Zbog sve veće primjene polimera za proizvodnju ambalaže, odlučila sam se za istraživanje njenog utjecaja na prehranu jer ipak na kraju to utječe i na naše zdravlje a i na samu kvalitetu hrane.

Dorotea Vasiljević,

Studentica sam nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Kao student, član sam udruge Probion – udruge studenata istoimenog fakulteta, kroz čije projekte sam imala priliku raditi na mnogobrojnim nutri radionicama, događajima i kongresima o zdravlju i prehrani te radionicama o prehrani za djecu. Smatram kako se malim promjenama navika i pravom informiranošću mogu postići veliki rezultati te kako je umjerenost u svemu prava formula za uspjeh.

Ukoliko imate kakvo pitanje, sugestiju, pohvalu, kritiku ili nam se želite pridružiti  slobodno nas kontaktirajte putem info@zdravlje-prehrana.com