Sok od krumpira – lijek za sve bolesti

Sok od krumpiraVolite pire od krumpira i pommes fries? Pokušajte zavoljeti i sok od krumpira. Uljepšati će vam kožu i ukloniti štetne toksine iz tijela.

Većina nas je konzumirala sirovi krumpir u nadi da ćemo dobiti povišenu tjelesnu temperaturu da ne bismo išli u školu. Izgleda da smo pogrešno razmišljali jer istraživanja, ali i godine primjene soka od sirovog krumpira, dokazuju da je iznimno ljekovit.

Sok od krumpira je odličan lijek za osobe koje imaju problema s želucem, točnije gastritisom. Učinkovit je u terapiji čira želuca i dvanaesnika. Također, sok od krumpira snižava razinu šećera u krvi. Pomaže i u liječenju bolesti pluća te svih ostalih dišnih putova.

Pijete li sok od krumpira svaki dan i to dva decilitra, zaštićeni ste od raka. Bolujte li od raka, pomoći će vam. Ovaj sok postupno suzbija stanice karcinoma.

Sok od krumpira :

  • Jača imunitet
  • Čisti organizam jer potiče izbacivanje štetnih tvari
  • Pomaže kod bolesti jetre i bubrega
  • Štiti od kardiovaskularnih bolesti
  • Oporavlja problematičnu kožu.

Sok od krumpira ćete pripraviti tako da krumpir ogulite i uklonite oštećene dijelove. Nemojte konzumirati sok od krumpira koji je zelen ili ima klice. Krumpir naribajte i iscijedite sok. Svakako ćete poboljšati okus, stoga slobodno dodajte malo mrkve, soka od limuna i domaćeg meda.

Izvor : zdravlje-prehrana.com

Leave a Reply